Cazare animale de companie

Cazare căței

Durată variabilă

Prețuri cazare caței la Pensiunea de animale „4 Lăbuțe”

  • 50 lei/ zi, cățel talie mică,
  • 60 lei/ zi, cățel talie medie,
  • 70 lei/ zi, cățel talie mare

Spațiile de odihna interioare sunt individuale, dotate cu vase pentru mancare/ apa, pătuțuri pentru dormit; sunt încălzite in sezonul rece; sunt igienizate zilnic sau ori de câte ori este nevoie!
Curtea exterioara este comuna, pentru mișcare și joaca in aer liber, existând umbrare și zone acoperite, dotate cu saltele/ coșuri pentru odihna!
Curtea exterioara dispune și de țarcuri individuale pentru catei, acoperite și dotate corespunzător pentru a oferi confort acestora!

*Animalele sunt primite pe baza carnetului de sănătate, microcipate, cu vaccinările și deparazitarile la zi!
*Supravegherea animalelor este asigurata de personal calificat in domeniul veterinar (medic dr. veterinar) care poate interveni medical in caz de nevoie!
*Mâncarea se aduce de către proprietar, de preferat aceeași pe care o primește și acasă (pentru a nu crea stres și din cauza schimbării alimentatiei)!”

Cazare pisici

Durată variabilă

Prețuri cazare pisici la Pensiunea de animale „4 Lăbuțe”

  • 35 lei/ zi

Spațiile destinate cazării pisicilor sunt 2 încăperi amenajate pentru a oferi confort acestora, fiind dotate cu ansambluri de joaca, coșulețe pentru dormit, jucării, vase pentru apa/ mancare; una din încăperi are “balcon” (închis cu plasa) pentru ieșire la aer și stat la soare!

*nisipul pentru litiera este inclus in prețul cazării!
* pisicile sunt primite pe baza carnetului de sănătate, cu vaccinările și deparazitarile la zi! (masculii sunt primiți doar dacă sunt castrati!)
*supravegherea animalelor este asigurata de personal calificat in domeniul veterinar (medic dr. veterinar) care poate interveni medical in caz de nevoie!
*mâncarea se aduce de către proprietar, de preferat aceeași pe care o primește și acasă (pentru a nu crea stres și din cauza schimbării alimentatiei)!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.